Plan Nederland gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website stem je hiermee in. Lees meer over ons cookiebeleid.

Geslaagd evenement: Vrouw!

Van 7 t/m 9 maart was Plan Nederland met een stand aanwezig op het evenement Vrouw! in Leeuwarden. Hilde Busman, regiocoördinator Groningen/Friesland en haar team waren drie dagen druk in de weer uitleg te geven over het werk van Plan.

In totaal bezochten ruim 23.000 mensen de beurs. Hilde: ‘Het waren drie leuke, gezellige en drukbezochte dagen. Wat veel vrouwen naar de Plan-stand trok, waren de quizkaarten, waarmee een T-shirt te winnen was.’ Tijdens de beurs hing er ook een heel groot spandoek met de vraag ’Wie is jouw krachtige vrouw?’. Hier konden bezoekers de naam van hun krachtige vrouw vastleggen. Hilde: ‘Bijna iedere vrouw kent wel een krachtige vrouw. De meeste vrouwen wilden wel een naam opschrijven, maar daar helaas niet altijd voor betalen. Ook wilden de bezoekers niet overgehaald worden door speciale wervers om structureel geld aan Plan te doneren.’

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.