Plan Nederland gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website stem je hiermee in. Lees meer over ons cookiebeleid.

Caro Emerald, Neelie Kroes en Pip Pellens gaan Bag to School

Op 7 juni lanceerden Caro Emerald, Neelie Kroes en Pip Pellens de Bag to School-clutch van Plan Nederland in de Bijenkorf te Amsterdam. De opbrengst van deze clutch gaat naar een Plan-project waardoor meisjes in Uganda naar school kunnen blijven gaan.

Caro Emerald en Pip Pellens voor Plan naar Uganda

ambassadeursTijdens de presentatie werden de tassen getoond door drie dansers, in prachtige kostuums gemaakt met de stof van de drie tassen. Ook was er een film te zien van de reis naar Uganda van Caro Emerald en Pip Pellens. Zij zagen daar hoe Plan ervoor zorgt dat nóg meer meisjes hun school afmaken: Plan geeft voorlichting op scholen en in gemeenschappen, praat met onderwijzers en te zorgt voor sanitaire faciliteiten. Daarnaast traint Plan vrouwen om maandverband te verkopen en tegelijkertijd voorlichting te geven. De show werd gepresenteerd door Daphne Bunskoek.

De opbrengst van de clutches gaat naar het Menstrual Hygiene Management-project in Uganda dat schooluitval van meisjes moet tegengaan. De tassen zijn te koop bij de Bijenkorf en online.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.