Rennen, klimmen, klauteren en zweten voor jonge vrouwen in ontwikkelingslanden!

The Road To Happiness

‘The Road To Happiness’ is een campagne van ontwikkelingsorganisatie Plan Nederland, die voor en door jongeren in Nederland wordt ontwikkeld. Het doel is om jongeren in Nederland te informeren over de barrières die jonge vrouwen in ontwikkelingslanden tegen komen tijdens hun zoektocht naar een baan en betere levensomstandigheden.

Survival Challenge

Survival RunOm de jongerencampagne The Road To Happiness op een bijzondere manier af te sluiten, is Plan Nederland een samenwerking aangegaan met Survival Challenge Zeewolde. De Survival Challenge Zeewolde op 23 mei is een unieke mix van survival run en obstacle run. De hindernissen tijdens de race staan symbool voor de obstakels waarmee jonge vrouwen in Indonesië te maken hebben. Sluit je aan bij het Plan-team en kom op voor hun situatie. De eerste vijftig deelnemers ontvangen een sportieve goodie bag. Daarnaast maken alle Plan-teamleden kans op bijzondere prijzen en ontvangt iedereen een Plan-gadget. Ga de uitdaging aan en schrijf je nu in voor de Survival Challenge Zeewolde!

Spieren voor Spieren

Samenwerkingspartner Survival Challenge Zeewolde is gekoppeld aan het goede doel ‘Spieren voor Spieren’. Net als Plan Nederland zet deze organisatie zich in voor een betere toekomst voor kinderen en jongeren. Alle inkomsten die opgehaald worden met de kaartverkoop van de Survival Challenge Zeewolde gebruikt stichting ‘Spieren voor Spieren’ voor het financieren van onderzoeksprojecten die helpen om spierziekten bij kinderen beter te behandelen.

Datum: Zaterdag 23 mei 2015
Plaats: Het strand van Zeewolde
Parcours: ‘Een unieke mix van survival run en obstacle run’
Kosten: € 25,- (opbrengst gaat naar Spieren voor Spieren)

Schrijf je hier in (verlopen) en join onze Facebook!

Bekijk de videoclip, cover de song en maak kans op een veldreis naar Indonesie!

 

‘Step out of the Shadow’

Iedereen in de wereld heeft dromen, maar niet overal is het even gemakkelijk om deze waar te maken. Jonge vrouwen in ontwikkelingslanden moeten veel obstakels overwinnen om kansen te creëren en werk te vinden. ‘Step out of the Shadow’ maakt Nederlandse jongeren hiervan bewust en daagt hen uit om ook uit de schaduw te stappen door deel te nemen aan de cover-de-song-actie.

Dit programma wordt uitgevoerd met financiële ondersteuning uit de Subsidiefaciliteit voor Burgerschap & Ontwikkelingssamenwerking (SBOS) van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Inspireer je vrienden

Links

Steun het werk van Plan! Sponsor een kind of steun onze meisjesprojecten!

Hoe kun jij helpen?

Steun onze meisjesprojecten

Lees meer over investeren in meisjes

Sponsor een kind

Voor 28,50 euro per maand

Geslacht
Leeftijd
Lees meer over het sponsoren van een kind