Plan Nederland gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website stem je hiermee in. Lees meer over ons cookiebeleid.

Elk meisje is een wonder woman

De meisjes van nu zijn de wonder women van morgen. Koop het Wonder Woman t-shirt en laat zien dat je meisjes wereldwijd steunt.

Wereldwijd worden meisjes achtergesteld en gediscrimineerd. Vaak mogen ze hun school niet afmaken. Vrouwen verdienen slechts 10 procent van het wereldinkomen, ze doen maar liefst 65 procent van het werk en toch hebben ze maar 1 procent van alle bezittingen. Terwijl juist goed opgeleide, zelfstandige vrouwen kunnen zorgen voor verandering in hun land. Reden genoeg dus voor iedereen om van zich te laten horen voor meisjes en jonge vrouwen wereldwijd. Want meisjes van over de hele wereld hebben het recht om een Wonder Woman te worden. Leerkracht, politicus, ceo, wereldleider, rolmodel of heldin.

WonderwomanBarrières doorbreken

Plan Nederland geeft meisjes de kans hun stem te laten horen en zeggenschap te krijgen over hun eigen leven. En meisjes grijpen die kans met beide handen aan. Ze doorbreken barrières en werken aan een wereld waarin de rechten van meisjes vanzelfsprekend zijn en onrechtvaardigheid wordt aangepakt. Ze komen op voor hun rechten, spreken zich uit, inspireren anderen om mee te vechten voor verandering en maken de wereld elke dag een klein beetje beter.

WonderwomanWonder Woman t-shirt

Meisjes en vrouwen laten zich zien met dit speciale Wonder Woman t-shirt. Vrienden, vaders en opa’s steunen de actie en maken zich sterk voor meisjes en vrouwen. Daarom is het Plan Wonder Woman t-shirt verkrijgbaar in kinder,- dames- èn herenmaten. Ze zijn gemaakt van 100% organic katoen. Het t-shirt heeft een normale pasvorm, ronde hals en korte mouwen.

De shirts zijn tot stand gekomen dankzij de inzet en hulp van Maandagdaandag en Yvestown. De opbrengst van de Wonder Woman t-shirts gaat naar het meisjesfonds van Plan. Hiermee voert Plan projecten uit om de situatie van meisjes in ontwikkelingslanden verbeteren.

Bestel hier je Wonder Woman t-shirt

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.